Post by vadetonija on Mar 8, 2022 0:19:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jelly Shift - Obstacle Course ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jelly Shift - Obstacle Course IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کریستال های زیادی ▞▞▞
▞▞▞ Jelly Shift - Obstacle Course 2022 version ▞▞▞
من نمیتوانم سطح یک را پاس کنم. احساس میکنم ده بار آن را امتحان کردهام. هر وقت سعی میکنم شکل اول را پشت سر بگذارم، باعث میشود به زیر تخته بروم. نمی دانم چرا. اینها دلایلی است که من به شما امتیاز یک ستاره می دهم و این بازی را حذف می کنم زیرا وحشتناک است!!!!!!!!!!!!!!!!!
زباله، کاملاً مملو از تبلیغات. تبلیغات طولانی تر از سطوح هستند. فقط بازی را نصب کردید و سطح اول را شکست دادید؟ یک آگهی دریافت کنید و آنها درخواست بررسی کنند. سطح دوم را کامل کنید؟ اگر تماشا می کنید و تبلیغ می کنید، می توانید یک صندوق را باز کنید و اگر تصمیم بگیرید که تبلیغ را تماشا نکنید، همچنان شما را مجبور می کنند که یک تبلیغ را قبل از مرحله بعدی تماشا کنید. زباله مطلق و ای کاش نمی توانستم هیچ ستاره ای بدهم.
ژله شیفت خیلی جالبه برای بردن آدرس درسته اما این ایده خوبی بود که من همون کاری که شما میتونید انجام بدم همینه که هست و من مجبور نیستم تا اون موقع اونجا باشم اما میتونم بهم برسونم تا پایان اکتبر و نوامبر و 25 دسامبر و مواظب شما باشم روز خوبی داشته باشید و من منتظر می مانم تا مثل ظهر آنجا باشید و نمی دانم ساعت چند بود و امروز به خاطر آب و هوا خواهم بود
بازی کردنش جالبه..اما اگه بتونم پیکربندی کنم که حالت تب رو میخوام یا نه خیلی عالی میشد...این بازی من رو با بازی کردن خودش خراب میکنه...و اگه حافظه کمتری مصرف کنه فوق العاده میشه
بازی خیلی قشنگیه عالیه 🤩🤩🥰🥰
Jelly Shift - Obstacle Course নৈমিত্তিক ekj
ااااااااااااالی
باحال ولی یکم آسونه
مفهوم بازی ساده مملو از تبلیغات. تبلیغات بنری، تبلیغات تمام صفحه، تبلیغات 30 ثانیه ای. من فقط احساس می کردم که بازی راهی برای ارائه تبلیغات است، نه گیم پلی سرگرم کننده.مشکلی نیست، منظورم این است که گیم پلی خوب است و همه چیز به جز من 400 جم بازی کردم برای پوستی که هرگز به آن دست پیدا نکردم، و همیشه یک تبلیغ برای 30 ثانیه انجام دادم. اگر از شر برخی از تبلیغات خلاص شوید و پوستم را به من بدهید که در آن سنگهای قیمتی هدر داده ام، به 5 ستاره امتیاز می دهم.
این زباله است! من فقط شروع کردم (سطح 3) و هر بار که سطح 10 ثانیه ای را به پایان می رساندم یک آگهی تبلیغاتی 15 ثانیه ای برایم فرستادند. سعی نکنید حالت فرودگاهی را امتحان کنید، تبلیغات باز هم کار خواهند کرد. این فقط یک بازی بد است، فضای حافظه خود را برای آن هدر ندهید.
اولین باری که بازی کردم در تبلیغ بود، روی آن کلیک کردم و بازی را دانلود کردم. هنگامی که من آن را اجرا کردم هر چند لکه ژله ای که کنترل می کردم از کف سطح افتاد، اگر توسعه دهندگان بتوانند این مشکل را برطرف کنند، فکر می کنم آن را به بازی بهتری تبدیل می کند، اما در حال حاضر به این 2 ستاره می دهم.
اشکالی ندارد... تبلیغات خیلی زیاد است. اگر هر سومین بازی تبلیغاتی وجود داشته باشد مشکلی ندارد اما بعد از هر بازی خونین تبلیغاتی وجود نداشته باشد و این آزار دهنده است.
اگر بعد از هر بازی در معرض آگهی قرار نمی گرفتید، ممکن است سرگرم کننده باشد. ولش کن این در بدترین حالت گرفتن پول است. هنگامی که مرتباً در سطحی که به نظر می رسد در حال حاضر عادی است، شکست می خورید، اما نه پس از تکمیل یک سطح در 10 ثانیه، یک چیز وجود دارد. زمان بیشتری را صرف اجتناب از تبلیغات نسبت به انجام بازی کردید. ارزش پول برای خلاص شدن از شر تبلیغات را نیز ندارد.
گند ترین و گه ترین بازی تو دنیا هست 1 دونه ستاره هم کمشه
بازی خوبی بود اما احساس کردم کمی یکنواخت بود. شکل های مختلف و سطوح چالش برانگیز تر می تواند سرگرم کننده باشد. منتظر به روز رسانی های شما هستیم.
راست میگه ۳ روز بازی کنی خسته میشی راستی سازندی خنگ بازی شچی مناسب ۱۲ سال به بالاست
بازی ی خوبییییییییییییییییییییییییییست
تبلیغات بسیار زیاد تنها دلیلی که من 2 ستاره دادم این است که بازی به خوبی ساخته شده است و به نظر می رسد اگر تبلیغاتی که بعد از هر سطح ظاهر می شوند نبود، بازی بسیار سرگرم کننده بود.
Astro Words 拼字 skhv
الی اونایکه میگن من دخترکفشدوزکی م دارن دوروق میگن به هر حال الی الی الی الی 😘😘😘😘😘😘😘👌👌👌👍👍💝💝💝
خیلی راضی کننده است، من همه کارها را دوست دارم، خیلی سرگرم کننده است، آن را به شما توصیه می کنم، بنابراین اگر می خواهید آن را دریافت کنید، خیلی جالب است، من خیلی استرس از بین رفت، خیلی جالب است، من فقط آن را خیلی دوست دارم هه
جالب بود اما وقتی آن را نصب کردم مشکلی پیش آمد که وقتی شروع میکنید از پلتفرم خارج میشوید، میتوانید این مشکل را با حذف نصب و نصب مجدد برطرف کنید! اما بیش از همه بسیار سرگرم کننده!
عالیه فقط باید یکم بروز کرد شه.دختری که به خودت میگی مرینت دوپنچک خفه شوین سر جات😤😤😞😲😲خیلی احمقی بقول خودت دوپنجنک جور جور کن. 😌😌😌 اهمق 😫😫😫😫
این از بازی های برتر بهتر است و این بازی بازی بچه های کوچک بود. این بازی عالی بود
بسیاری از تبلیغاتی که سعی میکنم وایفای خود را روشن کنم، میگوید که من وایفای ندارم و اگر میخواهید پول دربیاورید، دیگر تبلیغات زیادی نداشته باشید، در مجموع تجربه من با این بازی بدترین تجربهای بود که تا به حال از saygames داشتهام و من در این بازی هرگز هستم. دیگر در آنجا بازی می کند.
من این را دوست دارم ! شما باید سعی کنید ژله را در محل نوشتن جابجا کنید. درست مانند دفتر کار و تلفن همراه شما کمی بیشتر از چیزی است که برای انجام آن در چند ساعت یا بیشتر یا بیشتر به کمک نیاز دارید و خواهید داشت. یک ایده خوب برای شماره تلفن و دفتر شما گزینه خوبی برای بررسی یک برنامه وب جدید است، زیرا در ساعت 5 صبح فرصتی برای استفاده از یک تلفن جدید دارید و در موقعیتی خواهید بود که مطمئن شوید که تلفن شما باید به شما مراجعه کند. هر کاربر دیگری را می توان از طریق یک شخص 6 یا شخص ثالث جدید دنبال کرد
من عاشق این بازی هستم اگرچه بسیار استرس زا است اما ایده بازی را دوست دارم و فقط در 3 سطح 5 ستاره بازی کردم
مرحله اش رو بازی کردم به اولین تعداد نیاز داره ولی عالی اینقدر قشنگه اینقدر ستاره هم کم شه{11111111111000000088888888}😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤💓💓💓 💖💖💖💋💋💋💋💋💋💋💋💗💗💗💗💗💗💙💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💜💜💜💜💜💜💜🖤 ...
مانند همه بازی های این نوع، تنها هدف آن نشان دادن تبلیغات به شما است. احتمالاً این بازی را ابتدا از یک تبلیغ در برنامه دیگری که با همان فلسفه طراحی ایجاد شده است، پیدا کرده اید. چرخه ای از بازی های متوسط و تبلیغات ضعیف است. خوش بگذره.
Jelly Shift - Obstacle Course Diverse ppvz
خیلی عالی هست
من به این بازی فقط 2 ستاره می دهم زیرا بازی خوب است اما تبلیغات بسیار زیادی دارد. از تبلیغات متنفرم
ایده جالب، اما به نوعی خسته کننده است. بدون افزایش سختی و تبلیغات زیاد. این برنامه فقط برای کسب درآمد آسان برای توسعه دهندگان ساخته شده است
Jelly Shift - Obstacle Course নৈমিত্তিক ekj
خیلی ضعیف است، گرافیک همچنان دچار مشکل می شود و کنترل ها سخت هستند. مثل اینکه من کمی به سمت بالا حرکت می کنم تا متعادل شود تا جا بیفتد، اما مکعب ژله به موقعیتی که من درست کردم حرکت نمی کند. اگر منطقی باشد (من واقعا نمی توانم به خوبی توضیح دهم) غیر از این حدس می زنم که اشکالی ندارد
خوبع دیع منکه راضیم
عالی هستش من همراز مهرابی کلاس دوم هشتم سالمه عالی
بسیار کند است اما هنوز هم کار می کند که خوب است بازی بسیار سرگرم کننده ای است اما فکر می کنم بازی می تواند بهتر باشد بنابراین به آن 3 ستاره دادم
اوه خدای من. این بازی در واقع به نوعی سرگرم کننده است، من بازی را دوست دارم و برای من هموار اجرا می شود. اما میزان تبلیغات در این جنون است. قبل و بعد از هر سطح یک تبلیغ وجود دارد. در صفحه اول تبلیغات وجود دارد. این خیلی اضافه بار است. مطمئناً باید از بازی درآمد کسب کنید، اما این خیلی زیاد است.
این بازی سرگرم کننده است، وقتی حوصله ام سر می رود، همیشه وجود دارد، اما آنقدر کسل کننده است، خیلی راحت، مثل اینکه فایده ای ندارد، اینجا هستم و فکر می کنم اگر خوب بازی را ادامه دهم، سخت تر می شود، اشتباه می کنم و به شما می گوید که آیا شما شکل درست اتلاف وقت صادقانه است
Jelly Shift - Obstacle Course Gündəlik etbh
اگر به اندازه من عاشق تبلیغات هستید، این بازی برای شماست. منظورم این نیست که هر چند وقت یکبار تبلیغ شود... من می گویم که کاملاً غرق تبلیغات هستم. عالیه! شما می توانید بیشتر از آنچه که واقعاً بازی را انجام دهید، تبلیغات تماشا کنید!!! 10/10 کمال پنج ستاره.
،❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😘🥰😍🤩🥳🥰😂
بازی سرگرم کننده است اما کنترل ها به خوبی کار نمی کنند و در ابتدا بسیار گیج کننده است و هیچ آموزشی در مورد مکانیک های جدیدتر در سطح 3 وجود ندارد. همچنین مقدار تبلیغات خونین برای هر سطح کوتاه دیوانه کننده است! تبلیغات طولانی تر از زمانی است که من بازی را انجام می دهم. این یکی از دلایل نهایی است که چرا من به این یک ستاره می دهم. ایده خوبی است اما از تبلیغات سوء استفاده کردید و کنترل ها وحشتناک هستند.
خیلی باحال. بسیار سرگرم کننده از هر بازی دیگری در کل جهان گسترده است. میتوانید میلیاردها تریلیون سرگرمی داشته باشید، شخصیتهای جدید به دست آورید و ژلهای را به اشکال مختلف شکل دهید، کمی سعی کنید مراقب باشید که روی میلههای قرمز تصادف نکنید. هرکسی که میخواهد این بازی را انجام دهد، میتواند شکلها را یاد بگیرد یا به نوعی بازی را دوست داشته باشد، فقط با باز کردن قفل چیزها و تلاش برای دریافت غذایی که از شما دور میشود تا خط پایان برسد. میتوانید الماسهای بنفش را نیز که برای به دست آوردن آنها بسیار مهم است، تهیه کنید و سعی کنید تمام الماسها را به دست آورید.
مرد این توسعه دهنده به عنوان آنها حریص است. سطوح ساده احمقانه و به دنبال آن یک تبلیغ در هر سطح؟ این بازی به اندازه کافی خوب نیست که تعداد تبلیغات را تضمین کند. حتی نزدیک نیست این به طور جدی مثل این است که آنها فقط برای اینکه جایی برای چسباندن تبلیغات داشته باشند، این مزخرف را دور هم جمع کردند. من مطمئنم خوشحالم که آنها از من خواستند که در اوایل بازی به آن امتیاز بدهم lol. وقت خود را هدر ندهید، و قطعاً پول خود را برای این "بازی" تلف نکنید.