Post by refgecherlami on Mar 7, 2022 16:46:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Aces of the Luftwaffe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Aces of the Luftwaffe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj lielāku izturību ▞▞▞
▞▞▞ Aces of the Luftwaffe 2022 version ▞▞▞
Aiziet
Izskatās daudzsološi, bet ļoti kavējas.
To nevar atskaņot guļus stāvoklī, kad ekrāns ir vertikāli, jo tas nejauši nolems apgriezt ekrānu spēles vidū. Neskatoties uz to, ka sistēma ignorē orientāciju, nav iespējams likt spēlei palikt vienā orientācijā.
Labs laika kavēklis, laba visapkārt spēle.
Aces of the Luftwaffe Spillehall lnf
Es izbaudīju spēli un spēlēju katru iespēju.
Es tai piešķīru divas zvaigznes, jo ekrānā bija redzama liela reklāma. . Jebkurā gadījumā ne par maksas lietotni!
Pārāk GRŪTI
Grafika ir lieliska, bet spēle ir sierīga un patiešām lēna, un tā var aizkavēties
Aces of the Luftwaffe Arkadspel jdit
Man patīk spēle. Bet dažu drudžaināko cīņu laikā automātiskā ekrāna pagriešana mani nogalina. Kaitinoši, ļoti kaitinoši. Ja jūs varētu to izslēgt, tas būtu ļoti jauki. Paldies.
Bija laba spēle, līdz viņi tur ievietoja sludinājumus!! Tagad es droši vien to vienkārši izdzēsīšu!
Forši, bet jūs varētu spēlēt kā vācieši, tāpēc arī tituls.
Tas man rada klasiskas arkādes spēles sajūtu, kas ir pārsteidzoša, un es domāju, ka esmu spēlējis šo spēli iepriekš Java tālrunī.
Jo tas nav sācies manā Samsung grand neo Android tālrunī...
Aces of the Luftwaffe Arkadne igre cue
Laba spēle, īpaši priekšnieki ir izaicinoši.
Lūdzu, izlabojiet
Neinstalējiet šo spēli, tā ir pašnāvības misija. Ierocis ar zemu bojājumu un tik daudz ienaidnieku, kas pārvietojas.
Woo hoo nošausim kādus Messerschmittus!!! Visu laiku labākais✈💥
Però gli annunci pubblicitari nell'area di gioco sono molto fastidiosi, specialmente per un arcade simile. Inoltre, sarebbe molto bello poter giocare su più dispositivi mantenendo i progressi raggiunti, specialmente se è è incluso il login in Google .
Pārāk grūti, lai būtu jautri!
Aces of the Luftwaffe Zręcznościowe iqbn
Man tas ļoti patīk, IZŅEMOT to, ka jums ir jāpārvar līmeņi, kurus jau esat atkārtoti notīrījis! Tikai, lai nopelnītu punktus, lai uzlabotu savu kuģi, lai jūs varētu pārspēt priekšnieku un progresēt, KAS IR MILZĪGS CERUMS
Vai jums ir jauns tālrunis, vai nevarat atjaunot pirkumus?
Pirmā misija ir vienkārša, un to nav grūti apgūt. Bet otrais līmenis ir patiešām grūts, un tas ir milzīgs lēciens no vieglā pirmā līmeņa. Neieteiktu.
Laikam tbis spēle tika pamesta. Vecākā versija bija pareiza, un fona mūzika vairs netiek sinhronizēta ar notiekošo, t.i., uzvaru vai zaudējumu, taču tagad fona mūzika turpina atskaņot pat pēc uzvaras.
Loti interesanta spele
Es labprātāk maksātu par spēli un man nebūtu reklāmu. Labākajā gadījumā vidējais šāvējs, ko sabojā pārāk daudz reklāmu! BTW KĀPĒC EKRĀNUZŅĒMUMI NAV REKLĀMU, TĀS IR VISUR AKTUĀLĀ SPĒLE. Ja jums ir vienalga, ka jums nepārtraukti tiek uzspiestas reklāmas, spēle darbojas pietiekami labi tālrunī Nexus 7, _bet_ ir pieejami daudz labāki šāvēji. Personīgi es nevaru ieteikt šo ļaunprātīgo reklāmu festivālu.
Ja manā spilventiņā bija vīruss, tas viss ir jāizdzēš. Punkts Google nesaglabā jūsu progresu!!!!!!!
lūdzu, pievienojiet vairāk līmeņu
Laba spēle, bet reklāmas ļoti novērš uzmanību
Laba spēle. Sliktas grūtības.
Ne tik labi
šīs lieliskās spēles dēļ es vairs nespēlēju savu iecienītāko veco laiku spēli RiverRaid. pārsteidzoši, tā ir bezmaksas un pilna versija. . nodomāju, es labprāt nopirktu tev kafiju apmaiņā pret šo. . paldies uuu
Šis ir viens no labākajiem šaušanas gadījumiem, ko jebkad esmu spēlējis, ceru redzēt vēl citas nodaļas
Nesaņem šo spēli, ja tas nebūtu pievienots, tad varbūt es būtu novērtējis 2 vai 3
Viss ir kārtībā
Patīk šī spēle. Viena no labākajām arkādes spēlēm.
Spēle ir lieliska, bet boss lvl 3 nav iespējams. Es arī plānoju atinstalēt!
Brīnišķīgs arkādes šāvējs! Man jau ir bijusi šī spēle. Lieliski!
Spēle pati par sevi ir jauka, pateicoties jauninājumu izvēlei, pilotam... Bet tas tiešām ir kaitinoši ar reklāmu, un ekrāns griežas ikreiz, kad pārvietojos. Patiešām grūti spēlēt gultā ('kad nomainīju pusi. Labāk, ja iestatījumu izvēlnē ir poga Rotation Lock).
Man ļoti patīk šī spēle. Jauka arkādes šāvēja otrajā pasaules karā. Viegli paņemams, var spēlēt apli, atrodoties vīrieša tronī, un atlaist, kad tas ir izdarīts. Nav spiediena turpināt spēlēt vai muļķīgi gaidīšanas laiki. Mākslas stils man arī atgādina vecās labās arkādes spēles, piemēram, Metal Slug. Labi paveiktas HandyGames. Vairāk par to lūdzu. Es domāju, ka es arī izvēlēšos Steam versiju.
Spēle nesākas.. Parādās melns ekrāns un rāda parakstīšanos ar Google kontu, bet pēc tam atgriežas sākumlapa.. Atrisiniet šo problēmu.. Ļoti gaidu šo spēli
Gud
CATS: Crash Arena Turbo Stars Laga affg
Boss trīs nav iespējams pārspēt ar pilnībā modernizētu lidmašīnu. Kļūst diezgan nomākta!!!
..... bet pēc šī ziņojuma uznirst, diemžēl Aces ir apstājies. Pls labojiet šo. Jellybean 4.3 Sony Xperia SP