Post by refgecherlami on Mar 7, 2022 16:40:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood tõrge kõik ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star 2022 version ▞▞▞
Stickman Superhero Simulación zyly
Palju reklaame on korralik mäng, kuid vaatate reklaame kaks korda rohkem kui mängite
Suur probleem on palju reklaame
Skoori kangelane tõesti parema mängufüüsikaga... Mis on SUUR +!!! IKKA, peale selle... Kõik on päris halb... Sõna otseses mõttes puudub süžee. Mäng tüütas mind pärast paari mängu. Ei mingit meeskondlikku edetabelit, juhuslikke üleminekuid, juhuslikke tulemusi... Liiga palju reklaami... Ja mitte miski, mis hoiaks teid mängu mängimas... Hea algus, kuid vajab palju tööd, et olla mängitav.
See on vinge mäng ja mulle meeldib seda mängu mängida, kuid on üks probleem, et teil pole Messit, Ronaldol ja Neymaril pole seda tegelast, palun lubage see tegelane.
Ma armastan seda rakendust, sest see pole keeruline. See mahutab noorema rakenduse
Soccer Super Star - calcio Sport dtwb
See on fantastiline mäng. Ma armastan seda. Kuid üks kurnav asi on see, et sellel on lõputult tasemeid. Mis tasemel see mäng lõppeb?...Isegi kõige põnevamal lool, mis kunagi räägitud, on lõpp. Nii et palun leidke tase, milleni see mäng lõpeb. Hästi tehtud
Suurepärane mäng, kuid reklaam pärast iga taset on naeruväärne
Prügi ... kui soovite, mida iga 10 sekundi tagant reklaamida, laadige see alla. Uskumatu. Me ei saa mängida kauem kui 1 ring (10 sekundit) ilma a. Reklaamima. Kustutatud!
Lisanditega on rohkem aega kui mängimine. Muidu saaks parema hinnangu.
Nii palju reklaame, see võtab lihtsalt nalja...
Väga ilus mäng, aga palju reklaame
Paljude reklaamipauside jaoks võtab see mäng lõbusalt ära. Sellest on kahju, sest sellel on potentsiaali!
See mäng on halvim mäng. Igal sammul see avakuval edasi.
See on okei. Kuid ma arvan, et rahvusmeeskonna jaoks tuleks anda suurem valik. Olen iirlane, kes tahab mängida Iiri Vabariigi eest. Ma pigem suren kui mängin Inglismaa eest. Võib-olla anname meile parema valiku särkide numbrites, ilma et peaksime reklaame vaatama. Ja lisage veel meeskondi, nagu Aston Villa ja Celtic (või Birmingham RB ja Glasgow GW), et mitte sõlmida neli korda sama meeskonda.
راع
Pärast iga mängitud matši on reklaam. Mulle meeldis mäng, kuid selle mängu reklaamide hulk on äärmiselt naeruväärne.
See on suurepärane mäng, mis lisab peaaegu kõik, kuigi see on natuke ebareaalne, ja ma mõtlen VÄGA! lõbus, see on ideaalne aeglasele mõtlejale.
Ma armastan jalgpalli ja ma armastan kõike sellega seotud uusi tasemeid kõike, kuid teen siiski uusi tasemeid
Miks sa oled 3 väravaga eduseisus ja pärast viimase värava löömist kaotad ikkagi mängu, palun lahenda see ära
Vaata... Mulle meeldib selle mängu idee. Reklaamid on aga nali. Kogus kaalub üles mängu. Iga väljakutse sooritamiseks kulub tõenäoliselt 15 sekundit, millele järgneb 30 sekundi pikkune reklaam, kui peate uuesti proovima. Kui te ei soovi seda uuesti teha, on see 5–10-sekundiline reklaam. Ma arvan, et on kahju, et sa ei näe liigatabelit oma mänguna, et muuta see natukenegi reaalsemaks. Teie mängija ei muutu paremaks või väärtus ei tõuse, ainult välimus muutub.
Hea mäng. Aga palju reklaame. Üks mäng üks reklaam. Ma ei talu seda
Tulistamine on tobe asi. Peaksite vahetama mehaaniku tulistamise vastu. Kui libistate seda, läheb see väga raskelt või aeglaselt. Põhimõtteliselt on see juhuslik. See muudab mängu tõesti raskeks. Mängiks mõnda muud mobiili jalgpallimängu. Aga ma olen proovinud iga teine. Muutke seda mehaanikut ja muutke ka tähtede süsteemi. 1 tärn punktide kogumiseks. 1 põhimängijaga pildistamiseks ja 1 mõlema nende asjade tegemiseks. Ka siis, kui kasutate rumalat võttemehaanikut, võib see mõnikord tõrkeid ja laggs.FIX
Masendav mäng.. ära kontrolli mängijaid nii, nagu tahad... teeb erinevaid liigutusi ja jookseb vastasküljel.. poole hooaja matšidest katkeb ühendus. Halvim mäng üldse
See mäng on väga rumal, ma tahan oma meeskonnale finaalis võita... aga see LOLL mäng paneb mu meeskonna kaotama
Mäng on täiuslik, kuid ma ei suuda seda liiga palju uskuda
Jalgpallitäht on kõigi aegade parim mäng, kuid seal on liiga palju reklaame ja ma kaotan mõnikord
Juhtnupud on lollakad ja suht nõmedad. see mäng on teise samalaadse mängu kopp, ainus asi, mis sellega kaasneb, on see, et teil pole piiratud arvu katseid. See on kõik.
Reklaam kuulutuse järel. Iga lvl järel ootab teid reklaam.
Lõputud kuulutused. Kas jäi löök vahele? Lisage 5 sekundit. Ring läbi, veel üks lisa. Kas soovite laskmist uuesti proovida? Lisa 30 sekundit. Muudab mängu umbes 3 minuti pärast väljakannatamatuks
See mäng näeb hea välja ja sellel on nii palju potentsiaali, mida tuleb edasi arendada. Esiteks puudub mängudel tegelik eesmärk. Te ei arenda oma mängijat, oma meeskonda ega saa muuta mängu lõpptulemust. Põhimõtteliselt mängite lõputult, et avada rohkem habeme stiile. Sellegipoolest tekitab mäng sõltuvust ja võib püüda palju enamat
ÜHE teie reklaami juures nägin nuppu "Reklaamist väljumine puudub"! Halb mäng.
Lavastus ise on ok, aga seal on lihtsalt liiga palju reklaame. Ma mõistan reklaamide vajadust, kuid need on pärast iga väravat, iga matši ja mõnikord otse käigu keskel. Liiga palju. *kustuta rakendus*
Soccer Super Star - 足球巨星 體育競技 kxs
Liiga palju reklaame Eemaldab selle
Ma armastan seda mängu, ainuke asi on see, et mulle meeldiks olla messi ja meeldida kõigile parimatele Barcelonale ja parimale arsnelile, nii et sa võiksid olla tõeline mängija, kuidas see on tõeline
See on suurepärane mäng, see on põhimõtteliselt skoorikangelane, kuid lõpmatu eluiga
Hea mõte. Graafika on keskmine. Mind peletas see, et kui jätate söödu või löögi vahele, paneb see teid iga kord kordama, nii et teie tegevusel poleks tegelikke tagajärgi. Kummaline on ka see, kuidas mängijad liiguvad. Päris kiiresti hakkas igav.
Suurepärane mäng ja mulle meeldis väga, kuid mul on märkus, et meili või Facebooki kaudu pole kasutajakontot, mis võimaldab salvestada mängu etapid, et saaksime seda mõnes teises seadmes mängida. paluge meeskonnal see välja töötada
Hea mäng, kuid reklaamid on väljakannatamatud
Soccer Super Star Спортни qoi
Hea aja möödumiseks, kuid tase on väga tüütu 🤬😡
Mul on mängud koos reklaamidega, kuid see on naeruväärne. Nagu pärast iga lööki. Muudab mängu mängimatuks. Kustutatud. Häbi põhjus on hea
Mäng on huvitav, kuid vajab veel täiustamist. Kellad peavad jooksma kuni mängu lõpuni. Tagasikerimine on igav, jätke mäng kulgema ja lisage nurgalööke ja sisseviskeid. Liigas pole lihtsalt mängimist ja see kipub igav olema. Hooaja lõpus laseme valida, millise meeskonnaga ma tahan lepingut sõlmida, ilma et sina minu eest valiksid. See on suurepärane rakendus, kuid kopeeritud SCORE HERO, see mäng võiks olla parem kui Score Match, kui saate lubada täielikku mängimist. SEE VÕIB OLLA PARIM MÄNG ÜLDSE!
Soccer Super Star ስፖርት qnmo
Hea mäng ainult vabal ajal veedetud aja jaoks
Hämmastav mäng, millega seda nautida, et saaksin näha suurepärast
See mäng on hea, kuid vajab mõningaid muudatusi, kuid mulle meeldib see 3 tärni, see parandab 5 tärni ❤
See mäng meeldib mulle nii väga, selles võib olla palju lisasid, mis on tõesti tüütu, nii et ma jätkan selle mängu mängimist, et saaksin kõrgema taseme.