Post by refgecherlami on Mar 7, 2022 16:21:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi neierobežotu izturību ▞▞▞
▞▞▞ Fancade 2022 version ▞▞▞
Neizdevās, kad atrados 22. salā. Nevarēja atvērt lietotni. nebija krātuves problēma, jo man ir palikuši 12 Gb.
Nedarbosies manā Pixel 3A tālrunī
Pat nesāciet mani. Šajā spēlē ir tik nogurdinošas un garlaicīgas minispēles, un spēlētāja izveidotie līmeņi pat nevar darboties pareizi. Nedomāju, ka esmu spēlējis sliktāku spēli.
Tas ir ļoti jautri un aizraujoši, UN mīklas kļūst arvien grūtākas un grūtākas, es to atinstalēju, jo tas kļuva pārāk grūti
Ļoti jautri, īpaši garos braucienos ar automašīnu un bezsaistes vietās. Mana vienīgā problēma bija tā, ka gaidīšana, kad tiks uzbūvēti tilti, bija garlaicīgi. Bez tam lieliska spēle!
absolūti pārsteidzošs!! Pilnīgi ieteicams cilvēkiem ar ADHD, pastāvīgi mainās, jūs nekad nezināt, kādu spēli iegūsit nākamo!
tik daudz reklāmu šajā spēlē 😡
Tā ir patiešām laba spēle, man tā pārāk patīk, vienīgā problēma ir spēles izveide, es nezinu, kā izmantot dažādus rīkus un kā tie tiek izmantoti, vai varat pievienot rokasgrāmatu jaunajiem tirgotājiem, kurā norādīts, kā rīki tiek izmantoti galu galā labi, jūs pat varat viegli izveidot savus pielāgotos blokus daudzos dažādos līmeņos, arkādes spēlē ir viss, tas tiešām ir pārāk labi
Šī spēle ir fantastiska un noteikti ir mana veida spēle, taču ir viena problēma, kas man jāpiekrīt citu atsauksmēm par fov, tāpēc, lūdzu, pievienojiet fov iestatījumu
DAUDZ reklāmu
😡
Man patīk šī spēles problēma, jo tajā bija burtiski neiespējams līmenis, un man patīk pabeigt visu spēlē, ja vēlaties uzzināt līmeņu nosaukumu, to sauc cietuma māja trešajā salā
Lai atbloķētu spēļu pasaules, jāsavāc 50 🌟.
Tā ir ļoti iespaidīga spēle, taču ir dažas ļoti nelielas lietas, kas mani kaitina. Dažreiz lāse jūsu daudzstūri tiek saspiesti un jums ir grūtības pārvietoties. Tad ir tas relatable brīdis, kad jums patīk: "Ak, lieliski, tā atkal ir TĀ spēle." Varbūt turpmākajos atjauninājumos vairāk izņem spēles. Man arī ir problēmas ar spēļu veidošanu, es pat nevaru uzzināt, kā novietot varoni. Rediģēt: Es vēlos redzēt augstāko rezultātu spēlē bez ļoti laba rezultāta.
Island 10 dzelzceļnieks 25 sitieni 25 pieci. Šī viena neparedzamā mini spēle padarīja salas režīma salu 10 par manu visnīstamāko punktu. Ja jūs varētu nerfēt šos veidus, spēles vienkārši raustīs. Varbūt paceliet ienaidnieka hitbox par milimetru, lai šāviens nevarētu fāzēt cauri sāniem. Es to novērtēju
Esmu patiešām pārsteigts par to, kā fankāde ir tikusi tik tālu, tas ir kā mobo spēļu dzinējs. Man ļoti patīk veidot spēles datorā vienoti. Bet tagad es varu izveidot jauna veida spēli mobilajā ierīcē. Īsāk sakot, patika. 😍
Šausmīgas vadības ierīces un, nemaz nerunājot par kļūmēm, es vēlos, lai tas būtu vairāk piemērots ikdienas spēlēm, nevis niknuma spēlēm. Es pamanīju, ka daži uzmanības centrā ir labāki par galvenajām spēlēm, kuras tiek atkārtotas (spēle, bet tikai atšķirīgs dizains), un nekur nav nekādu risinājumu vai norādījumu par ļoti sarežģītiem līmeņiem. Šīs lietotnes ideja ir laba, un arī daudzas spēles ir labas, taču, ja tikai kontrolieri varētu būt precīzāki. Arī daži neveiksmju ziņojumi mazliet pazemojoši pēc garām reklāmām smh.
Sākumā spēle ir jautra, es domāju pirmās 10 pasaules, bet pēc tam lielākā daļa minispēļu parāda jautras idejas, kā spēlēt līmeņus, bet pārējos līmeņos tā lielāko daļu no tiem izmet miskastē un satver vienu. no tiem un nemaina to, turklāt DAUDZ līmeņu ir grūti, un tas nav jautrā veidā, turklāt spēle smeļas idejas par minispēlēm no dažām citām spēlēm, piemēram, (Geometry Dash). Tātad, ja jūs man jautātu par tā instalēšanu, es atbildētu jā, ja jūs neiebilstat par to, ko es tikko teicu.
paliek sastingusi, kad spēlēju bez iemesla
Lieliska spēle, taču tai ir jābūt ātrākai, jo tā var aizkavēties, kad blokā/modelī ir daudz kubu
Tas darbojas labi, tikai ne man. Izskatās jauki un interesanti. Laba koncepcija, atkal tikai ne man.
Lieliski! Ļoti jauka jautru spēļu kolekcija. Nemaksāšana par uzvaru padara to vēl labāku.
Man nav ne jausmas, kā šis atkritums vispār varēja iegūt kādu balvu. Tās pašas garlaicīgas "spēles", tā pati idiotiskā pikseļu "grafika", kas tiek izurbta 5 minūtēs. Un jā, tajā ir reklāmas. Viņiem par šo spēli man ir jāmaksā, nevis otrādi
Angļu valodā nav neviena vārda, lai izteiktu, cik ļoti es ienīstu šo spēli. Tas ir tik neticami nikns.
APbrīnojami!!! Tiešām laba spēle, jautra un izklaidējoša. Un reklāmu nav daudz. Un tur ir viegli izlaist 😋
Viena no labākajām spēlēm, kad jums ir garlaicīgi vai nav pieejams wifi imo
Man patīk šī spēle! Bet man ir vajadzīgi vairāk skriptu bloku, piemēram, virknes (vārdi). Un pievienojiet simbolus, kuriem mēs nevaram piekļūt (/*^&-()>< un utt.) Skriptu bloku vadu redaktorā un vairāk matemātikas Pls pievienojiet.
Tales of Illyria:Destinies Lomu spēles zdg
Klavieru flīžu minispēle ir ļoti nomākta. Hit boxes ir pilnībā izslēgts, un iztukšotas prom spēlēt šo. Pārējās spēles bija jautras, bet es izvairos no šīs spēles katru reizi, kad sasniedzu jaunu pasauli. 3/10.
Vienkāršotas jautras spēles, lai gan dažas no tām ir nefunkcionālas, piemēram, mini golfa perspektīvas trūkums, tas noved pie garlaicīgiem atkārtotiem izmēģinājumiem un kļūdām.
man īsti nepatīk tas ir jautri, bet man nepatīk tas, ko spēlē teica, kad tu pieļauj kļūdu:/
Mums vajag vairāk kvestu pasauļu, dažiem spēlētājiem tas ir ļoti ātri izpildāms, es jau esmu pabeidzis pēdējo pasauli un gaidu vēl
Labākā ikdienas spēle, ko esmu spēlējis. Laba dažādība un lietas, ko darīt
Tiešām forša spēle. Pašlaik pasaulē ir 44, un tas kļūst grūti, tāpēc es varu spēlēt ilgāk
🕴👎
Spēle kopumā ir nedaudz pārvērtēta, dažas arkādes spēles vai uzdevumi ir viltoti. Es zinu, ka jūs varētu domāt, ka esmu vienkārši slikts spēlētājs, taču, ja izmēģināsiet citas arkādes spēles vai uzdevumus, daži no tiem ir viltoti. Es nevaru īsti izklaidēties, ja nespēju pareizi pabeigt spēli, jo man traucē nepabeigta spēle.
Lūdzu, savā maksas abonementa spraudnim ievietojiet funkciju “Vairs man nejautāt”. Tas ir neticami kaitinoši.
Tiešām jauka spēle. Ietver daudz spēļu režīmu, kas tiek pasniegti radošā veidā.
Fancade Arkaadmängud gfm
Cilvēk, šī ir lieliska spēle. Grafika ir jauka un ļoti labi darbojas lētākās ierīcēs. Spēles ir vienkāršas un jautras, un iespēja izveidot savu ir ļoti apsveicama, pat ja daži spēlētāji to nekad neizmēģinās. Man patīk arī tas, ka dažas šīs spēles reklāmas ir arī ļoti īsas un izlaižamas. Lielisks izstrādātājs(-i)! Paldies, ka kopīgojāt šo lietotni ar pasauli ❤️
Visas sliktās atsauksmes ir muļķīgas. "Es to ienīstu, jo ir spēle, kas man nepatīk", tad nespēlējiet to. Es to ienīstu, jo jums ir jāgaida burtiski dienas, lai pārietu uz nākamo līmeni
Ko lai saka par šo spēli! Pārsteidzoša grafika. Es sapratu, ka katru objektu veido daži bloki (galvenokārt kvadrātveida). Es reiz mēģināju izveidot savu spēli, izmantojot BUILD opciju, bet tas bija tik grūti. Daudz spēļu un līmeņu katrā nākamajā pasaulē. Tajā ir tik daudz prātīgu spēļu. Es redzēju visu, ūdeni, mākoņus, zemi, kravas automašīnu utt. Viss bija radošs. Es vēlētos tērzēt ar Martinu Magīni par viņa viedokļiem un ceļojumu šajā spēlē. Martin, lūdzu, rakstiet man par savu ceļojumu un pieredzi šajā spēlē.
Ļoti forša ideja ar daudzām spēlēm, ko izmēģināt
Jautra spēle, taču jums ir jāgaida mūžīgi, lai atbloķētu posmus, un jūs nevarat izmantot reklāmas, lai paātrinātu procesu, vienīgais veids, kā to izdarīt, ir iegādāties spēles karti
Ļoti patika tikai braukšanas spēle, daži līmeņi kļuva pārāk kaitinoši, piemēram, zemā gravitācija un laiks palēnināja.
Fancade Arked gkvm
Interesanta spēle, bet ir jāspēlē VISI spēles režīmi, lai virzītos uz priekšu, un man nepatīk uz veiksmi balstītas spēles. Citādi būtu jautri
Tas ir lieliski daudzu iemeslu dēļ un, godīgi sakot, ir pelnījis vairāk spēlētāju
Viena no labākajām spēlēm, kādu kādu laiku esmu spēlējis. Šī spēle ir kā koncepcijas veidošana darbnīcai, kurā cilvēki varētu dalīties ar saviem fanu darinājumiem un spēlēm, tādējādi radot šo vienu lielo vizuālo arkādi... Fankādi.
Laba spēle, daudzi varianti, mēs varam izveidot arī paši, lai šī spēle neatkārtotos un mēs varētu atrast jaunas arkādes spēles
Tā ir dievišķa spēle, bet jums ir jāmaksā par premium versiju, lai varētu spēlēt, kad vien vēlaties, ja jums nav premium versijas, tad varat spēlēt tikai 10 spēles un tad jums jāgaida apmēram 2 stundas
Slikti
Man patīk spēle, bet, lūdzu, ļaujiet man pieteikties ar savu Google Play spēļu kontu