Post by refgecherlami on Mar 7, 2022 16:15:47 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kick the Buddy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kick the Buddy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира бесконачне драгуље ▞▞▞
▞▞▞ Kick the Buddy 2022 version ▞▞▞
МОЛИМ ВАС, скините рекламе јер сваки пут када играм и појави се оглас и оглас је готов, само видим ЦРНИ ЕКРАН, поправите ово
Свидела ми се ова игра 2021., сада ми се не свиђа јер је ресетовала све моје ставке које коштају у валути игре, укључујући злато, јер се додаци обично не могу прескочити и заувек трају осим ако се поново не придружите, а следеће је отварање игре , када отворите игру, потребно је око 1 или 2 минута да се учита, што је апсолутно страшно!
Пут до многих огласа. Нема довољно играња. Морате гледати огласе за бесплатне ствари. Идите да кликнете из инвентара оружја и постоји још један оглас. Размишљам о деинсталирању ове игре осим ако се не изврше промене.
ова игра ослободи мој стрес у мени који сам држао, то је прилично заразна игра скоро сат времена играм ову игру, разумем зашто има толико реклама, огласи ће задржати игру бесплатном, морате да купите додатну опрему врста ствари да се отарасе реклама, не могу ништа да ураде поводом тога, то су била правила гоогле вероватно не знају како да се отарасе реклама без новца играча
Добра је игра само има пуно додатака и заиста је тешко добити новац. Играо сам је пре 2 године и није имала толико реклама као данас
Заиста ми се свиђа сама игра, али оно што ме највише нервира је то што има много реклама. Сваких осам до десет секунди појави се оглас, за који мислим да квари забаву у целој игри!! Слажем се са осталим људима који такође мисле да их рекламе стварно нервирају. Дакле, ако креатор ове игре чита ово, немојте правити да се реклама појављује сваких десет секунди.
Ова игрица је говно
није нешто
Igra Kick The Buddy 3D online
Хуавеј јошка је испод твог зна да ми слика задатке из салона пре него што је то једноставно није проблем у школи! Љубимо вас да је била жена која се игра шунда је код куће сам до сад описао као што су ми се свидја корисницима који дан т ;
Глупо сто има обавезних ствари👎😴😴
Супер игрица ,али треба да има још детаља !!!!!!
Бас је занимљива али мрзим зато сто има много реклама
Kick - Serbian translation, definition, meaning, synonyms, pronunciation, transcription, antonyms, examples. English - Serbian Translator.
Глупост
Kick the Buddy – Апликације на Google Play-у
Kick the Buddy Экшен qbu
иако је игра у реду, нисам добијао много реклама, али постаје досадно, јер када сте усред вађења, појави се искачући оглас плус морате да гледате рекламу Сваки пут када вам игра даје награду не можете ни да одбијете, то је као да вас програмери терају да добијете награду
Осећам се тако лоше за програмере да их стално нападају људи који тврде да то није прикладно и да поткрепљује насиље, да је цртано осим опције крви, нема крви, а када постоји њена лагана крв из цртаног филма, за мене то изузетно ублажава стрес, постоји много огласа, али осим тога сјајно
Kick the Buddy 動作 aqvf
Kick the Buddy Laga ebq
Претерано пуно реклама зато једна звездица
Игра је веома забавна, али огласи се појављују шта год да урадим. Он умире, ад. Покушавам да променим оружје, оглас. Не желим кутију за награду, рекламу ионако, али никакву награду. На крају вам није дозвољено да добијате награде од огласа у наредна 4 или 3 сата, али се редовни огласи ипак појављују. Отварање игре захтева интернет, као и куповину предмета, али се рекламе само гомилају више од игре. Уклоните огласе или смањите учесталост њиховог појављивања. Компаније попут вас више размишљају о профиту него о вашим играчима.
играо сам ово док сам клинац поново преузимао због носталгије, а сада је практично немогуће играти то није ништа осим реклама хоће да промени оружје?, огласи убијају другара, више реклама скоро да не желим да га убијем, што је цела поента игра Разочаран сам у шта је ова игра постала пошто је некада била десет пута боља
Превише огласа, да ли су ова игра пуна реклама? Нећу играти ову игру ако јој треба само новац за рекламе! Нисам ни кликнуо на поклон али не, дали су ми оглас. Мислим зашто? Глупој игри је потребан новац када можете усрећити људе! За добробит ваше игре, учините је мање додатном!
Kick the Buddy Акционе ostd
Поправите додатке
Kick the Buddy Laga ebq
Игра је лишена свог првобитног сјаја. Појачања дата на почетку игре су уклоњена, заједно са одабиром прилагођене крви. А оружје је закључано камионом брава које је откључао САМО Премиум, а такође је напуњено одвратном количином огласа. Једна од најгорих ствари је то што сваки пут када Бади буде убијен, добијете шамар поклоном на екрану који вас подстиче да гледате рекламу. Где је нестао оригинал? Зар ниси могао да преименујеш игру у "КИЦК МАСТЕРС"?
Искрено, то је заиста добра апликација, али можете ли додати опцију да се допаднете свом пријатељу, креирате прилагођено и додате неке очи, уста, нос, косу, тело, итд. Зато што желим да направим стварно другачијег другара. И можете ли да решите проблем на пример када закасним 25 минута, добијем овај проблем да се другар клима и руши игру...
Кул
К у л је али на неки начин Сири пропаганда И насиље
Family Mysteries 3: Criminal Mindset Petualangan tbx
додаје, додаје и још додаје. Играо сам отприлике 10 минута, био сам приморан да гледам најмање 1 додавање сваких 30 до 45 секунди. Без жеље да откључавам или удвостручујем било шта. У ствари, време игре је било око 4 минута највише. Уштедите своје време и податке, ова игра нуди потенцијал, али њен пут до очигледног фокусирања на зараду на вама. Штета. Зато уштедите време, немојте преузимати. Осим ако не волите да гледате додатке, провешћете више времена гледајући додатке него што се стварно играте.
Било је забавно у неком тренутку, али насумично, ПОСТОЈИ СТАЛНИ ДОДОВИ СВУДА. Ако сте особа која не воли сталне додатке, онда топло предлажем да је не преузимате. Морате да се отарасите огласа ПЛАЋАЊЕМ?! Ова игра је била забавна, сада је смеће. Превише је сталних додатака. Да су се отарасили сталних додатака, дао бих му рецензију са 5 звездица.
Дфт
Вратио сам се овој игри због класичне, не.. рекламе сваки пут када бих нешто постигао. Опциони огласи би такође били у реду.
Игра је кул, али додаје. ТО ЈЕ ЛУДО СВАКЕ СЕКУНДЕ ДОДАМ КОЛИКО НОВЦА ЗАРАЂУЈЕТЕ ОД ТОГА ЈАКО ЈЕ ГЛУПА БЦС ОФ АДДС. Дао сам 1 за то