Post by refgecherlami on Mar 7, 2022 16:12:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nebulous.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nebulous.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi neierobežots zelts ▞▞▞
▞▞▞ Nebulous.io 2022 version ▞▞▞
Forša bet nošpikoja no agario
Agrāk šis bija apskats, bet tagad tas ir mans progresa līmeņa paaugstināšanās lol 3-21-21 Līmenis: 507 4-22-21: 509 Es tik tikko spēlēju, esmu ļoti demotivēts, bet slikti mēģinu atsākt spēlēt 21.07.21. līmenis 555 lol 7/7/21 570 xd 7/8/21 581 mans ID ir 15983880 btw 7/9/21 590 (600 rīt vai parīt varbūt) 13/11/21 līmenis 625, un es arī esmu līdzīpašnieks molag bal!
Absolūti mīļākā šāda veida spēle, bet, lai gan man ir pietiekami daudz plazmas, tā neļauj man augšupielādēt profila attēlu. Tas pat neļauj man noklikšķināt uz pogas, lai par to samaksātu, un tas mani ļoti skumdina. Līdz ar to zemais vērtējums.
man patīk šī spēle, bet vai jūs varat to labot. jo esmu Āzijā, bet kavējas Āzijas serverī. bet, ja esmu Korejas serverī, man nav kavēšanās.
Nebulous.io የእንቅስቃሴ hykq
Nebulous.io የእንቅስቃሴ hykq
kontrole ir šausmīga. peles trūkums padara to vēl sliktāku.
Nebulous.io የእንቅስቃሴ hykq
Meh. Godīgi sakot, tas ir gandrīz tikai agar.io, bet neatkarīgi no tā. Vadības ierīces ir dīvainas. Es lejupielādēju šo lietotni savā tālrunī, un tai ir JOYSTICK. Tas liek jūsu lāsei nejauši sadalīties, kad es skaidri nenospiedu pogu, lai to izdarītu. Divas zvaigznes.
Ne nu labā!
Iesaku
Tas mani padara ārprātīgu ar visiem papildinājumiem... un spēle vienmēr iziet vai avarē, kad esmu sasniedzis augstāko punktu skaitu.. :/ Es ceru, ka tā var atjaunināt vadīklas bc. ŠĪ spēle liek man domāt pretējo laimīgajam :')
Tas ir patiešām foršs, jo tas darbojas bezsaistē un tiešsaistē. arī jūs varat uzņemt jaudas-ups, lai palīdzētu jums, un tas ir patiešām interesanti. es ceru, ka viņi izgatavos vairāk tādu lietu. tā patiešām aizraujoša. labs darbs spēle devlapers (atvainojiet par sliktu pareizrakstību)
Tagad tas ir jautri, bet ir daudzas reizes, kad es NOŽĒLOJU, ka ieguvu šo spēli. To ir viegli spēlēt, bet arī viegli sadusmot, kad kaut kas notiek
Ideāla spēle
Jeez Pls Fix Lag, Split It Lags, un Glitch Bugs, par neseno atjauninājumu nav jauki, jo tas Rlly pārvērsties slikti.
Tas ir labi, bet vienmēr ir jāpievieno
Stella Zute
Powerups ir ļoti jaudīgs, pati spēle ir aizkavēta, muļķīga un negodīga
Konta serveris nav pieejams kļūdas kods 3, tikai izlabojiet to, ka tas ir kaitinoši, es nevarēju spēlēt visu dienu... Izņemot to, ka tad tas ir daudz kavētāks nekā parasti, bet joprojām ir labs
Vienīgais, kas kaitina šajā spēlē, ir tas, ka tā sniedz tikai 50 plazmas ikreiz, kad paaugstināsit līmeni. Tas ir tik maz, ka tam ir jābūt kaut kur ap 500-1000.
Man patīk šī spēle, bet jā, tā ir laba
Daudzi papildinājumi un kampaņa ir grūti
Patīk SPĒLĒT AR DIVIEM☺
Man ļoti nepatīk
tā ir jautra spēle, un es to ļoti izbaudu, taču kopš tā laika šī spēle ir gājusi lejā un tik ļoti atpaliek, līdz es vairs nevaru spēlēt. kad spēle atkal sāks darboties gludi kā iepriekš, es tai piešķiršu 5 zvaigznes xd
Šī spēle ir tik ļoti nikna, ka viņi turpina sadarboties tā, it kā es saņemtu kiberhuligānismu, man tā nav lieliska spēle, taču fakts, ka spēle rada tik atkarību, izraisa šķelšanos, bet tomēr es esmu dusmīgs par šo spēli.
Dive in the Past Äventyr qlb
Šī spēle, godīgi sakot, ir atkritumu gabals. Vienmēr atpaliek, man ir labākais internets pat laba ierīce, un tas joprojām kavējas kā traks. Man nepatīk risināt šo problēmu, tāpēc es vienkārši atinstalēšu šo miskasti. Tikai informēju jūs par kavēšanos, jo varu derēt, ka es neesmu vienīgais, kam tās ir. Paldies, ka tērējāt manu laiku. - Eņģelis Blanko
Sveiki, lūdzu, palīdziet man kāds spēlētājs tikko teica, ka viņam ir lider un tad es redzu, ka viņa lvl ir 1k un tad es viņam lieku lider un es viņam teicu, lūdzu, padariet mani vēlreiz, ja jūs aizietu un tad pēkšņi viņš aizgāja un padariet citu jaunu dalībnieku lider bez manu atļauju un nozog plazmu manam klanam, un es neko nevaru darīt, es nevaru viņam izsist, lūdzu, aizliegt šo acc, tas ir viņš ir LVL 1k acc Id 15965872 un viņš teica, ka viņa konts ir jaunais dalībnieks, kuram viņš pievienojas, tā ID ir 23004856 un tas ir klana ID 1760495, lūdzu, palīdziet man vēlreiz.
Nebulous.io የእንቅስቃሴ hykq
Labākais šajā spēlē, bet jums var patikt citu cilvēku komanda, jūs varat spēlēt kopā ar brālēniem un draugiem, un tamlīdzīgi, tāpēc tas ir diezgan jautri, tāpēc jā, tas ir diezgan jautri, neēdiet, tad cilvēki kļūst nosvīduši, un man tas jāuzvar. spēle kādreiz bija mans otrs mobilais, tad es to dabūju uz PC un tad es atkal lejupielādēju savu mobilo, kas ir bebru aizsprosts, un es esmu kā man ar brālēnu un brāli bija ļoti jautri. Es nogalināju viņus visus un sadusmoju, un mobilajā telefonā, kāds ir vārds
Kādreiz bija jautri spēlēt šo spēli. Tagad turnīrs turpinās, un jums ir jācīnās pret 3 vai vairāk cilvēkiem stulbajā turnīrā.
Nebulous.io የእንቅስቃሴ hykq
Briesmīgi atjauninājumi, bez satura, tikai ādas! 17/02/2021 Joprojām briesmīgi!! Nespēlējiet to 10/03/2021 hohoho nav Ziemassvētki un nav nekādu atjauninājumu.
Jo vairāk spēles režīmu pievienosit, jo vairāk spēlētāju zaudēsit. Jūsu spēlētāju bāze nav pietiekami liela pat 8 spēlētāju turnīram, un jūs ieguvāt 100 spēlētājus Battle Royale? Neliels padoms — izveidojiet spēli tādu, kāda tā bija 2015. gadā, kad es biju no tās atkarīgs, jo tā ir vienkārša, jūs pieļaujat kļūdas, ko pieļauj daudzi izstrādātāji, vienkāršība ir panākumu atslēga un viss, atcerieties to! Gl, ja turpināsi šādi, spēle tiks aizmirsta.
Sūds
鼓舞姑姑谷歌各科哦七
Man ir 234 lvl tiešsaistē
izņemt veterinārārstu sasniegumus
Forša spēle
Kāds mani turpina izstumt no spēles, kad man iet labi. Sakārtojiet savus modus
Botiem ir pārāk liela jauda, taču spēle joprojām ir patīkama, jo pati spēle ir viena no labākajām spēlēm